Nameless recruitment

För kandidater

Att byta jobb ska inte vara jobbigare än det behöver vara - oavsett om man är aktivt arbetssökande eller bara byter om det rätta dyker upp. Har du någon gång sökt jobb har du troligtvis kommit i kontakt med långa processer utan ordentlig återkoppling och när återkopplingen väl kommer är det efter så lång tid att du nästan glömt bort att du sökte jobbet i form av ett mail: "Tack för din ansökan, men vi har valt att gå vidare med andra sökande". Så ska det inte vara; oavsett om man enligt arbetsgivaren eller rekryteraren är rätt för jobbet ska man få återkoppling och har rätt att veta varför man inte var aktuell för just den tjänsten.

Har du någon gång varit med om att du tackat ja till ett jobb för att sedan väl på plats inse att verkligheten där inte riktigt matchar tavlan som målats upp för dig? Vår vision är inte bara att du ska matcha företaget utan att företaget ska matcha dig, därför är det viktigt för oss att ha en så ärlig och transparent process samt arbetsbeskrivning som möjligt. Vi vill hitta rätt jobb för dig. Det är viktigt för oss att du känner att du hamnar på rätt plats.  

För företag

Har ni någonsin börjat en process som sedan visat sig kosta mer än ni från början tänkt? Eller har ni valt att anställa någon som sedan slutat lika snabbt som dom kom? Tyvärr är det en erfarenhet som många företag varit med om. Det kan bero på en rad olika saker, men vi tror att vi minimerar riskerna avsevärt genom en så fördomsfri och transparent process som möjligt. Rätt person på rätt plats och nöjda medarbetare som förstått vad jobbet innebär är nyckeln till ett starkt frodande företag.

Det blir aldrig dyrare än priset som vi avtalat från början. Tillsammans med er går vi igenom vad ni behöver för en så lyckad rekrytering som möjligt och hur budgeten ser ut. Därefter bestäms ett pris som sedan gäller oavsett om processen mot förmodan skulle bli långdragen. Därav finns inga dolda avgifter eller andra ekonomiska fallgropar längs vägen.